Vůně: tóny čaje, čerstvě posekané louky, broskve a muškátového oříšku
Chuť: kořenitá, krémová, bohatá, s tóny angreštu a bílého rybízu, dlouhá a ovocná dochuť
Cukernatost hroznů při sběru 27°NM. Barva vína je zlatožlutá, vůně s tóny přezrálých hrušek a kdoulí. Chuť příjemně nasládlá s dochutí hrušek a medu. Doporučujeme k paštikám,...
CharakteristikaCukernatost hroznů při sběru byla 27,2°ČNM. Barva vína je zlatožlutá, vůně kořenitá připomínající liči. Chuť plná, kořenitá s tóny rozinek a medu. Doporučujeme...
CharakteristikaCukernatost při sběru byla 24,4°NM. Barva vína je světle žlutá, vůně ovocná s tóny banánů. Chuť příjemná, vyvážená s nádechem citrusových plodů....
Víno zlatožluté barvy s lehkým měděným odleskem, ve vůni najdete stopy pomerančové kůry, lehce i grapefruit. Jeho chuť je ušlechtilá, plnější, ovocná do sladké hrušky a...
CharakteristikaCukernatost hroznů při sběru byla 22,4°NM. barva vína je zlatožlutá, vůně ovocná s jemnými tóny zralých hrušek. Chuť vyvážená, minerální až chlebnatá....
CharakteristikaCukernatost hroznů při sběru byla 25,4°ČNM. Barva vína je rubínově červená, vůně připomínající sušené švestky, povidla. Chuť s tóny lesních plodů s příjemnou...
CharakteristikaCukernatost hroznů při sběru byla 23°NM. Barva vína je světle žlutá, vůně jemně broskvová přecházející do lipového květu. Chuť přezrálého ovoce s dochutí...
CharakteristikaCukernatost hroznů při sběru byla 25°NM. Barva vína je zlatožlutá, vůně květnatá až citrusová. Chuť svěží, minerální s citrusovou dochutí. Doporučujeme ke...
CharakteristikaCukernatost hroznů při sběru byla 27,3°NM /výběr z bobulí/. Barva vína je zlatožlutá, vůně kořenitá, jemně medová. Chuť nasládlá, kořenitá s dochutí rozinek....